Hoe kan ik jou helpen?
Bekijk de mogelijkheden.
Deze diensten worden los en als pakket aangeboden.

Sales

Warme en koude relaties bellen om feedback en informatie op te halen over jouw diensten (training & coaching) en producten (nieuwsbrief, ebook, training etc.).

Online Marketing

Het verzorgen van nieuwsbrieven en mailingen. Het maken en uitvoeren van marketingplannen en -planningen. Beheer social media kanalen.

 

Communicatie

De communicatie met je klanten (zoals deelnemers aan je trainingen en jaarprogramma’s) onderhouden. 

Dagelijks Management

Het managen van je backoffice, zodat jij je helemaal kunt richten op je business en je klanten.

Virtueel Manager

Een Virtueel Manager komt in beeld als je bedrijf goed (en snel) groeit. Als je inmiddels werkt met een team en (te) veel tijd kwijt bent aan het managen en aansturen van dat team. En die tijd wil je nu juist gebruiken voor je klanten en jezelf, zodat je meer balans tussen je werk en je prive leven krijgt. Zodat je bedrijf blijft bloeien zonder dat je zelf harder hoeft te werken. Een Virtueel Manager neemt jou het managen en aansturen uit handen. Een Virtueel Manager is bovendien je sparringpartner, en hoe fijn om dan samen aan je bedrijf te werken!

 

 

 

Research

Is er voorbereidend marktonderzoek nodig voor een dienst- of product lancering? Goed voorbereid een verkoop- of strategiegesprek ingaan? Welke prospects passen bij jou en jouw business? Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen op jouw vakgebied? Ik zoek het voor je uit.