Mijn ‘avontuur’ als ondernemer begon in februari 2015. Kort daarvoor was er een einde gekomen aan een prachtige tijd bij VNU Media, een online mediabedrijf waar ik als PA, marketeer en event manager mooie dingen heb mogen doen. Van geweldige projecten tot alle ruimte om kennis op te doen, vaardigheden te ontwikkelen en met fijne en kundige mensen samen te werken!.

Het einde van mijn baan in loondienst betekende het begin van een ontdekkingstocht naar het zelfstandig ondernemerschap. De opleiding aan de Academie voor Virtuele Professionals van Petra Fehring bracht mijn jarenlange ervaring samen met het ZZP-schap.

Sinds mijn ‘avontuur’ is begonnen, ben ik als ondernemer, maar vooral als persoon enorm gegroeid. Hoe cool om samen te werken met superleuke ambitieuze ondernemers, om mee te bouwen aan hun mooie bedrijven, om te sparren met gelijkgestemden en ons vak naar een hoog niveau te tillen….wat ben ik blij dat ik voor het zelfstandig ondernemerschap heb gekozen en dit fijne werk mag doen!

Als BM kan ik op een flexibele, eigentijdse manier en helemaal op maat inspelen op de behoeften van ondernemers. Ik denk proactief, out of the box en kritisch met je mee en ben op mijn best als ik werk met ambitieuze ondernemers, die actie- en resultaatgericht zijn en in de leerstand staan. Blijven investeren in mijn ontwikkeling als persoon en ondernemer vind ik erg belangrijk. Mede doordat ik in 2017 en 2019 een jaartraining bij 2 van Nederlands bekendste business coaches heb gevolgd, kan ik me goed verplaatsen in de mindset van mijn klanten. Ik kan ze daardoor nog beter helpen en bijdragen aan de bloei en groei van hun bedrijf!

Kijk eens op mijn LinkedIn profiel om een goed beeld te krijgen van mijn expertise.