Mijn ‘avontuur’ als ondernemer begon in februari 2015. Kort daarvoor was er een einde gekomen aan een prachtige tijd bij VNU Media, een online mediabedrijf waar ik als PA, marketeer en event manager mooie dingen heb mogen doen. Mooie projecten maar ook alle ruimte om mezelf te ontwikkelen en te blijven werken aan mijn groei.

Het einde van mijn baan in loondienst betekende het begin van een nieuwe fase en een ontdekkingstocht naar het zelfstandig ondernemerschap. De opleiding aan de Academie voor Virtuele Professionals van Petra Fehring bracht mijn jarenlange ervaring, expertise en vaardigheden samen met het zelfstandig ondernemerschap.

Door intensief te netwerken en vaak te vertellen over het, toen nog vrij onbekende, ‘fenomeen’ VA/VP, diende de 1e klant zich snel aan. Inmiddels een paar jaar verder staan we als VP’s veel meer op de kaart en worden we ook al door het MKB opgemerkt.

Sinds mijn ‘avontuur’ is begonnen, ben ik als persoon nog meer gegroeid. Investeren in ondernemer- en leiderschap, sparren met gelijkgestemden en in de leerstand blijven, lopen als een rode draad door mijn leven en mijn bedrijf.

Als VM kan ik op een flexibele, eigentijdse manier en helemaal op maat inspelen op de behoeften van ondernemers. Ik denk proactief en kritisch met mijn klanten mee over hun bedrijf: kunnen wij processen beter inrichten, waar en hoe kunnen wij innoveren, is er ruimte voor product- en dienst ontwikkeling, zien we acquisitie middelen over het hoofd, is er voldoende klantenbinding? Doordat ik in 2017 een jaartraining bij de bekendste business coach van NL, Laura Babeliowsky, heb gevolgd kan ik me goed verplaatsen in de mindset van mijn klanten. Ik kan ze daardoor nog beter helpen en (meer) bijdragen aan de bloei en groei van hun bedrijf!

Kijk eens op mijn LinkedIn profiel om een goed beeld te krijgen van mijn expertise.